Muutama päivä on taas vierähtänyt...enkä mä edelleenkään oo niin vakuuttunut, että tää "perhe"-blogi ois se mun juttu....Käsityöt ja koiruus-aiheiset menee,mutta tää on edelleen jotenkin väkisin tahkoamista. Mutta ans kattoo ny kumminkin....(",)

Juups, lasten koulussa oli kevätjuhla jo 23.5. IHAN liian aikasin vaan mun mielestä !! Vaikka kuin Suvivirttä lopuksi veisaa, niin ei se tunnu samalla kuin sillon, jos loma alkais sitten siitä....Snif. Mutta niin ne ajat muuttuu. Koulua tuon päälle vielä n. 1½vkoa ja sitten vasta alkaa lapsilla loma. Tai eihän sinne enää itse asiassa ole kuin viikko.....=))

Kerhon kevätjuhla ois nyt 31.5. Tai kirkko se on. Vielä ihan hakusessa mennäänkö sinne edes vai ei. Siellä kun ei lapset sillai edes esiinny tmv. Vaikka TOISAALTA vois käydä, onhan se Vilman viimenen kerhojuttu, kun syksyllä alkaa sitten eskari. (",)

Mitäs tässä muuta...Eilinen päivä vierähti Heinolassa ja Lahdessa....Ja rattoisasti meni, kun minäkin sain (jouduin ??) ajaa koko matkat, paitsi takasin kotiin, kun sillon oltiin vaan yhdellä autolla enää matkassa, muutoin kahdella. Eikä tosiaankaan ollut oma auto millä ajoin, vaan tyttöjen kummien Bora, ja sillä olikin ihan nami kruisailla. Hih. Olispa meidänkin Montsikka yhtä mukava ajella, niin mikäs siinä. Vaan kun ei !! *ärinää*

Tänään sit vietellää ihan kotipäivää....Pojat lähti ajelemaan mikroautolla ekaa kertaa tänä keväänä. Me tytöt jäätiin kotihommiin, siivoomista ja pyykkäystä riittää aina. Ja saapahan hiukka hengähtää ja tuulettaa ajatuksiaan muutoinkin !!

Nyt takaisin hommiin, niin joutaa kohta sitten grillauspuuhiinkin !! Sii sii !!

Tässä vielä tytöt tyyppäämässä veikan kaaraa..... =)) Ei kauhian siisti, kun juur kaivettu pressun alta talviteloilta....

91506.jpg