Huh huijakkaa !! Eilen oli niin kiirus päivä töissä, että oksat pois, mutta sellasia ne kai aina on..... (",) Ekat päivät siis.Tykkäsin todella olla ja tänään taas samalla innolla menin. En edes jännittänyt normaalia enempää !! Hyvä minä !!

Hulinata siellä tosiaan piisaa, paimennettavia kaiken kaikkiaan se 60 lasta. Ja kun kaikkia saa ja pitää komentaa ja ojentaa ja ja ja...1-2 luokassa oon pääasiassa, mutta tarvittaessa sitten ihan missä vaan. Ja lapset on ottaneet hyvin vastaa, tulevat halaamaan, istumaan syliin ja huutavat avuksi, kuin ketä tahansa muutakin, kiva juttu !!

Eilen...hmm, mitäs meillä olikaan....Ymppää kaksi tuntia, tunnin järjestelin kirjastoa, ja kaksi tuntia taas 3-4 luokan rättikässässä. Ja välitunnilla valvojana toisinaan, ja aamulla ollaan aina lapsia vastassa pihalla.

Tänään oli eka tunti sellanen että kun oli vaan 1-luokka aamusta paikalla, niin tehtiin kirjeitä valitsemilleen kirjeystäville toiseen kouluun. Sitten seuraavalla tunnilla oli jo 2-luokkakin messissä. Ja sitten oli kaks tuntia äidinkieltä; ensin olin kakkosten kanssa omissa oloissa harjottelemassa L-kirjaimen kirjottamista kirjoihinsa ja toisen tunnin paimensin eka-luokkaa äikässä ja varsinainen ope oli isompien kanssa. =) Sitten oli jouten oloa tunti, tosin tutustuin koulun tiloihin ja varastoihin ym. ihan omassa rauhassa. Niin ja aiemmin pääsin jyvälle kopiokoneesta ja sitten vähän myöhemmin jouduin jo kopsailemaankin sillä. Sitten laittelin seinälle eilen tehtyjä puiden lehdillä ja sormiväreillä kyhättyjä painanta-töitä ja tunnin oli "ookka"-tuntilaisia vahtimassa pihalla ja sit tunti vielä 5-6 tyttöjen käsitöitä. Se on avustamista neule- ja virkkausjutuissa, ainakin tällä erää.... Kaiken kaikkiaan tosi mukavia juttuja !! Niin, ja hoidin mä tänään kyytejäkin, siis laittelin lapsia oikeisiin linja-autoihin ja takseihin....Hyvin meni, ketään ei jäänyt yli, saati eksynyt vääräänkään kyytiin. Hih.

Sellastapa siis. Hilla on ollut nyt 2 päivää naapurissa hoidossa, ja to & pe mummo hoitaa, ja Vilma alotti siis eilen tarhassa jo iltapäivähoidonkin. Hilla pääsi kuin pääsikin samaan päiväkotiin pienten puolelle, ens maanantaista alkaen !! JES !! Hommat on siis enemmän kuin mallillaan nyt.

Tälläsiä meille siis tällä erää. (";) Nyt kutsuu pyykit ja tiskit ym. Ne hommathan ei lopu, vaikka uusia juttuja tuleekin joukkoon !! Sii juu !!