Hei hulinaa ja mummonpäätä seinään !! Aika huisketta ja hulinata on viimenen viikko ollut !! Mutta mukavaa sellasta ! Vielä kun on saanu kaikenlaisia paperihommia hoidella jne, mutta kai se meno tästä vaan koko ajan tasottunee....

Tänään oli Hillan eka tarhapäivä myös, ja hyvin meni !! Ihan reippaana oli siellä ollut ! Ei itkenyt yhtään, hiukka alkuun kainosteli, mutta kyllä se siitä sitten. Syönyt oli ihan sujuvasti ja päikkäritkin nukkunut, eli nou brobleemi, niiltäkin osin !! Huomenna taas uusiksi !! Pihalla juoksi iltapäivällä niin iloisena vastaan Vilman kanssa, kun menin hakemaan. =))

Meilläkin oli tänään koululla ekan kerran viikkokokous, jossa olin mukana. Sellanen palaveri on joka maanantai, mutta kun tää oli mun eka maanantai siellä, niin oli eka miitinkikin sitte. =)) Ja ihan kiva juttu oli sekin, huomasi että myös avustajat otetaan tosissaan ja meille kans tulee tieto kaikista koulun jutuista !! =)) Nostaa itseluottamustakin kummasti, kun on saman arvoinen toisten kanssa.

Kalenteria huomasin sit tarviivani myös, kotiäippänä kun pärjäsi ihan seinä ja pöytäkalenterilla, vaan enää se ei oikein toimi...Mars kirjakauppakierrokselle siis työpäivän jälkeen....Ja tulos puhdas nolla....Huonossa oli valikoimat jo...=(( Illalla sitten kun isi vei isommat partioon, niin otettiin vielä kierros Prismassa ja CM:ssä ja "vihreeltä" puolelta kalenteri sit löytyikin. Oikein lälly Nalle Puh- sellanen , pehmokansin. Hih. Kyllä nyt kelpaa !!

Mutta tässä kai tärkeimmät !! Vielä hiukka kotihommia, suihkuun ja BB:n jälkeen nukkumaan, että jaksaa aamulla taas nousta !!